Vabilo OSA

Vabilo OSA

29.11.2023

Kot sami verjetno zaznavate, je Slovenija v zadnjih letih žal doživela številne negativne spremembe. Okolje je vse bolj onesnaženo, družba je vse bolj razdeljena, stopnja samooskrbe s hrano in energijo je vedno slabša, davki so višji, porušeno je javno zdravstvo in šolstvo, javna uprava in sodstvo sta neučinkovita, poročanje medijev je neobjektivno, politika pa ne deluje v korist državljanov, temveč za interese kapitala. Zdi se, kot da državni sistem deluje proti svojemu ljudstvu in ne za njegov blagor.

Verjamemo, da je skrajni čas za preobrat na bolje, kar aktivni državljani z dobrimi nameni lahko dosežemo. V stranki OSA se bomo tako zavzemali za naslednje cilje:

  • Zaščito okolja na področjih naravovarstva, okolja, odpadkov in energije.
  • Zagotovitev pravne in socialne države na področjih gospodarstva, sodstva, sociale, šolstva, zdravstva.
  • Odstranitev korupcije in klientelizma, ničelna toleranca do korupcije.
  • Spodbujanje demokracije in participacije, demokratizacija družbe

 

Več si lahko preberete v priloženem dokumentu.

 

Dokumenti

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...
O aktualnih novicah vas bomo obveščali za vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

    1. ZVEZA EKOLOŠKIH GIBANJ SLOVENIJE varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.